Almond Soothing Facial Oil – WELEDA

Today I want to show you a product I’ve been using to remove my eye-makeup, which also can be used as a moisturizer as well:

Hôm nay mình muốn giới thiệu cho các bạn một sản phẩm mà mình đang dùng thường xuyên : Dầu tẩy trang dành cho mắt. Sản phẩm này còn có thể dùng như một dầu dưỡng ẩm cho da 🙂

DSC00730.JPG

The Almond Soothing Facial Oil by WELEDA is a 100% natural deep moisturizer for sensitive skin. It is fragrance-free and I love to use it as my eye make-up remover. You really just need a drop on a Q-tip to remove all the make-up almost at once. No more rubbing and scrubbing with cotton pads until the eyes are red 🙂

Dầu dưỡng da chiết xuất từ hạnh nhân của WELEDA là một sản phẩm 100% từ thiên nhiên, có tác dụng dưỡng ẩm cho những làn da khô nhạy cảm. Không những thế, sản phẩm còn có thể dùng như kem tẩy trang cho mắt. Bạn chỉ cần nhỏ một giọt lên chiếc tăm bông là có thể tẩy sạch lớp trang điểm rất dễ dàng, tránh bị hiện tượng đỏ mắt thường thấy khi chỉ dùng loại tăm bông thông thường.

I don’t use oil to moisturize my face skin, but if you have dry skin you might want to try this facial oil, it is non-irritating and contains organic blackthorn flower extract that will soothe and strengthen your skin.

Mình không mấy khi sử dụng các loại tinh dầu để dưỡng ẩm cho da mặt, nhưng nếu các bạn có một làn da rất khô thì hoàn toàn có thể dùng thử ! Dầu hạnh nhân hoàn toàn không có mùi và vô cùng dễ chịu khi dùng trên da mặt. Ngoài ra sản phẩm còn có tinh dầu cây mận gai có tác dụng làm mềm và tăng cường sức khỏe cho da.

I got it for 15€ which is slightly more expensive than some make-up remover wipes but considering all the other benefits that go along with it, it’s really worth buying.
Personally, I think a 50ml bottle will last for at least a year since I only need a drop everytime I use it.

Sản phẩm có giá 15 Eur (~ 375k VNĐ ), hơi đắt hơn các loại khăn tẩy trang khác nhưng nếu so sánh về công dụng thì quả thật rất đáng đồng tiền. Với một lọ 50 ml các bạn có thể sử dụng khoảng một năm với điều kiện chỉ nhỏ một giọt một lần 🙂

Advertisements
Categories ENG

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s